Kerstspel 2e kerstdag

Beste kinderen en ouders

Op de Tweede kerstdag 26 december om 11.00 uur is er tijdens de Mis weer een Kerstverhaal. Dit jaar heeft het als thema:
‘HEBBEN WE GENOEG BEELDEN VOOR IN DE KERSTSTAL?’
De kinderen van kindercatechese groep gaan spelen maar jullie worden er ook in betrokken.
Kom gerust verkleed naar de kerk als herder, engel, os, ezel, schaap, koning, Maria, Josef en wie weet als kameel.
We zingen samen met het jeugdkoor The Young Angels en we hopen er een levendige viering van te maken.
Nemen jullie ook iets mee van je Kerstontbijt? Dan delen we dat aan het einde van Mis met de andere kinderen.
Ik hoop jullie te zien op 26 december om 11.00 uur. Het Kindje Jezus komt ook in levende lijve!
Wie weet heeft jullie vader of moeder vroeger ook in de kribbe gelegen!
Vraag het maar eens thuis.

Groetjes van pastoor Peter van der Weide